Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La un pas de o tragedie în Brașov. Scenele surprinse de un șofer cu o cameră de bord

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer a surprins cu o cameră de bord în județul Brașov momentul în care 7 panouri metalice au zburat dintr-o camionetă.

Incidentul care se putea transforma într-o tragedie a avut loc pe 19 ianurie pe DN11 între localitatea Harman și Lunca Calnicului - Brașov.

In timp ce autoutilitara s-a angajat într-o depășire, panourile, cel mai probabil slab asigurate, au zburat efectiv din mașină. Mai grav este că șoferul autoutilitarei nici nu a observat ca i-au zburat panourile și și-a continuat drumul, potrivit conducătorului auto care a surprins momentul.

2 dintre aceste panouri au ajuns foarte aproape de mașina lui, fiind la un pas de coliziune. Utilizatorul care ne-a trimis imaginile a mărturisit că a făcut sesizare la Poliția din Brașov.

Dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi și prin e-mail la stirileprotvro@protv.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0744 878 878.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult