Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici după ce a vizitat UPU a Spitalului ”Bagdasar-Arseni”: ”Sunteți eroii noștri”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost joi în vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Medicinei de Urgenţă.

„Vreau să-i felicit pe toți cei care lucrează în acest domeniu al medicinei de urgență. Au fost aici reprezentanții UPU din București. Vă admir pentru dăruirea, pentru abnegația cu care vă faceți profesia, salvați vieți în fiecare zi, dați speranță oamenilor bolnavi și pentru asta meritați nu doar felicitări, ci și mulțumiri”, a transmis Klaus Iohannis.

Președintele a mai adăugat că UPU de la Spitalul Bagdasar-Arseni se va deschide în zilele următoare.

”Este o unitate model, modernă, care a apărut dintr-o colaborare foarte bună dintre Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România. Sunteți eroii noștri și românii trebuie să înțeleagă că nici nu se pot aduce suficiente mulțumiri pentru munca care a fost depusă și de personalul UPU și de întreg corpul medical”, a mai spus președintele.

În imaginile transmise de Administraţia Prezidenţială de la inaugurarea noii Unităţi se poate vedea, chiar în spatele preşedintelui, un geam spart la demisolul Spitalului Bagdasar-Arseni.

Citește și
Klaus Iohannis
Iohannis, despre certificatul Covid: Trebuie să avem grijă să nu ducă la discriminări între cetăţenii europeni

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult