Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Klaus Iohannis, prezent la deschiderea Bookfest. Marea Britanie, invitat de onoare al ediției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Salonul internațional de carte - Bookfest - şi-a deschis, miercuri, porţile. Aşa că vizitatorii pot să îşi aleagă zilele acestea titlurile preferate dintre zeci de mii de volume.

La Romexpo a început deja sărbătoarea cărţii, iar locul arată spectaculos. Sunt peste un milion de volume, dintre care aproximativ 4.000 sunt titluri noi.

Faptul că suntem pe ultimul loc în Europa la capitolul citit este un motiv în plus pentru a vizita târgul, mai ales că titlurile vor avea și reduceri considerabile de preţ.

Totodată, în cadrul târgului vor avea loc peste 350 de evenimente dedicate cărţii, lansări, întâlniri cu autori romani şi străini, mai ales că invitatul de onoare al acestei ediţii este Marea Britanie.

În plus, miercuri seara, de la ora 18.00, preşedintele României, Klaus Iohannis, lansează cartea "Un dialog deschis despre Europa", eveniment urmat şi de o sesiune de autografe.

Sâmbătă pe 1 iunie şi copiii au Bookfest-ul lor cu un program şi spaţiu dedicat lor pentru a-şi sărbători ziua. Târgul de carte este deschis până duminică, de la 10 dimineaţa până la opt seara, iar vineri şi sâmbăta până la ora 21.00.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult