Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Khloe Kardashian rupe tăcerea după venirea pe lume a celui de-al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat | GALERIE FOTO

Starul „Keeping Up With The Kardashians”, Khloe Kardashian a spus că „iubește totul” ce are legătură cu viața de mamă, imediat după ce și-a întâmpinat cel de-al doilea copil, un băiețel, prin surogat, luna aceasta.

Khloe Kardashian a făcut lumină despre primirea celui de-al doilea copil, făcut cu ajutorul unei mame surogat, copil pe care îl are cu fostul partener Tristan Thompson, pentru prima dată.

Starul „Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 37 de ani, a fost foarte discretă de când a apărut în presă că așteaptă un fiu cu Tristan, la doar câteva luni după ce acesta a făcut un alt copil cu Maralee Nichols.

Vedeta de televiziune Khloe o are pe fiica ei True, în vârstă de petru ani, cu jucătorul NBA, în vârstă de 33 de ani, care a făcut constant titluri scandaloase pe toată durata relației lor.

Luna trecută, echipa lui Khloe a confirmat că așteaptă copilul prin intermediul unui surogat, iar la începutul lunii august, s-a născut băiețelul.

Citește și
kim kardashian si pete davidson - 6
Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit după nouă luni de relație. GALERIE FOTO

Khloe și Tristan și-au mărit familia, al doilea copil fiind conceput în noiembrie, cu doar câteva săptămâni înainte ca Khloe să descopere că Tristan o înseală, din nou.

La acea vreme, un reprezentant al lui Khloe a declarat pentru Mirror: „Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie. Khloe este incredibil de recunoscătoare surogatului extraordinar pentru o binecuvântare atât de frumoasă. Am dori să cerem bunătate și intimitate pentru ca Khloe să se poată concentra asupra familiei ei”.

Khloe Kardashian a vorbit despre fiul său

Acum, Khloe a vorbit despre cum se simte de când este mama, a doua oară, într-un interviu pentru Elle.

Vedeta de reality TV, care nu a împărtășit încă publicului numele fiului ei, a recunoscut că „iubește totul” despre maternitate, chiar și toate părțile grele.

„Știu că este un clișeu, dar iubesc totul, chiar și părțile grele. Copiii mei mă provoacă ca persoană, iar a fi capabil să transformi oamenii mici în oameni mari este o onoare și un cadou”, a spus ea publicației.

„Trebuie să luăm aceste roluri în serios, mai ales în zilele noastre, cu câtă accesibilitate au copiii și cu informațiile la care sunt expuși atât de tineri. Este foarte înfricoșător, dar îmi iau slujba foarte în serios. Îmi place atât de mult”, a mai spus Khloe.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult