Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Joseph Rivas, un temut interlop care a terorizat Constanța în trecut a fost ucis în Malta după o răfuială cu alți trei români

Un temut interlop din Constanța a fost ucis în Malta. Joseph Rivas, în vârstă de 43 de ani, avea dublă cetățenie, britanică și română, iar în trecut a terorizat judeţul Constanţa.

În 2015, Rivas a intrat într-o casă unde a agresat și sechestrat un cuplu, în Năvodari. L-au ajutat patru complici. La final, au furat 100.000 de euro. Acum, a fost ucis pe stradă după o răfuială cu alți trei români. Din primele informații se pare că a fost înjunghiat în piept de unul dintre ei.

Interlopul a fost a fost ucis zilele trecute, în Malta, după o răfuială în plină stradă. Suspecții sunt trei români, doi dintre ei frați, care au și fost reținuți și audiați de autoritățile din Malta.

Totul ar fi plecat de la o răfuială între interlopul Joseph Rivas și un grup de trei români aflați la o ceainărie, situată într-o piață aglomerată din San Julien, oraș de pe coasta Maltei.

Interlopul a fost înjunghiat în inimă și, deși martorii au chemat în ajutor medicii, rănitul a murit la spital.

Citește și
politie
Interlop român prins în Italia, adus pe Aeroportul Otopeni. De ce a fost condamnat la peste 3 ani de închisoare

Joseph Rivas era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temuți interlopi în Constanța.

Bărbatul de 43 de ani de origine britanică avea dublă cetățenie și a avut probleme cu justiția de multe ori fiind cunoscut ca un criminal extrem de periculos.

Rivas a fost căutat în Regatul Unit după ce ar fi fost implicat în două jafuri violente. În 2008, la Londra, a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Rivas a scăpat din Anglia în același an și a venit la Constanța.

În orașul de la malul mării și-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm și care, după doi ani, a decedat. Rivas a fost săltat de mascaţi și arestat.

Doi ani mai târziu, în 2015, Rivas a fost unul dintre cei șase bărbați arestați de Poliția Română și acuzați de un jaf într-o casă din Năvodari de 100.000 de euro și de torturarea proprietarului și a prietenului său.

Sursă imagini: ONE NEWS MALTA

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult