Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jocul săptămânii e Star Wars Jedi: Survivor. Singura problemă reclamată de jucători

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jocul săptămânii este Star Wars Jedi: Survivor. Universul lui George Lucas într-un nou episod pe console și PC-uri.

Star Wars Jedi: Survivor - Un joc de aventură cu hărți mai mari, mai complexe - sisteme de luptă deja cunoscute, și tot ce are mai bun universul din Războiul Stelelor. Vedem și noi jocul imediat.

46 de ani. Atât are franciza Star Wars împărțită deja în filme, seriale și jocuri.

Jocurile au o comunitate cel puțin la fel dură ca cea a filmelor. Iar asta s-a văzut și la lansarea ultimului titlu Star Wars Jedi: Survivor. Nu este optimizat prea bine pentru PC-uri, iar asta s-a văzut în recenzii.

Pe console, jocul merge impecabil.

Sunt fan al filmelor Star Wars, însă jocurile nu m-au prins, niciodată. Până la acesta. Poate că în sfârșit, grafica din joc seamănă foarte mult cu realitatea filmului

Jedi spune povestea complicată a lui Cal Kestis, un Jedi orfan care încearcă să supraviețuiască în lumea Imperiului. Partea bună e că te lupți să supraviețuiești cu lightsaber-ul în mână.

Sunt câteva lucruri pe care le-am remarcat încă de la primele minute din joc. În primul rând ”cinematics”, acele scenete ca de film care fac introducerea. Tranziția de la ele la joc e făcută fără să simți asta. Personajele sunt desenate în stilul Disney, cu ochi mari, pentru o privire expresivă și corpuri alungite.

The combat - sistemul de luptă - cred că e cel mai bun pe care l-am văzut vreodată pe un joc. Smooth operator precum Carlos Sainz printre Stormtroopers - o mulțime de skill-uri, combinații de taste, poziții, posturi de luptă - fiecare bătălie va fi distractivă.

Grafica - O lume uriașă, complexă, cu o mulțime de personaje importante sau mai puțin importante. Prima parte de început, când ești captiv în oraș - rămâi mască de cât de bine este desenat și realizat totul - pare copleșitor... Iar la pachet cu grafica, aș adăuga și sunetul - de la soundtrack la efecte sonore. S-a lucrat mult la asta, și se simte și se vede.

Povestea e ca cireașa de pe tort, care leagă frumos toate aceste elemente. Nu-l joci doar de dragul de a juca, ci și rămâi cu ceva. Treci prin emoțiile și frica personajului principal - simți asta... Iar când povestea e gata, simți că ai făcut ceva util cu tot timpul investit în joc. Chiar e un joc bun și-l recomand.

Prețul? 70 de dolari pentru XBOX, Playstation și PC.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult