Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jandarm înjunghiat în Brăila, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat ce ameninţa că se aruncă de la etaj

Un jandarm din Brăila a fost rănit, joi, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj. Jandarmul brăilean a fost înjunghiat într-un şold şi a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa la spital.

 

Incidentul s-a înregistrat, joi, la orele prânzului, în municipiul Brăila.

Iniţial, printr-un apel la 112, echipaje de la IPJ Brăila au fost chemate pe Bulevardul Dorobanţilor din oraş, acolo unde un bărbat arunca ghivece cu flori de la etajul 4 al unui bloc, potrivit News.ro.

La vederea oamenilor legii, brăileanul a început să ameninţe că se va arunca de la etaj. Atunci, forţele de ordine au fost suplimentate.

Echipaje de la ISU Brăila au mers în blocul unde locuia bărbatul şi au spart uşa apartamentului, iar poliţişti şi jandarmi au intrat imediat în locuinţă, încercând să-l imobilizeze. În timp ce oamenii legii încercau să îl salveze, brăileanul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe jandarmul de lângă el.

Citește și
protest bucuresti, covid-19
Procurorii cer arest preventiv pentru bărbatul care a lovit un jandarm în Piaţa Universităţii

„În timpul acţiunii a fost rănit un jandarm, el fiind înjunghiat la la nivelul şoldului stâng. Jandarmul a fost preluat de echipajul SAJ si transportat la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian.

Agresorul jandarmului, un bărbat de 52 de ani, a fost preluat de poliţişti şi transportat la sediul IPJ pentru audieri.

Bărbatul de 52 de ani era pus pe scandal de dimineață. Și-a dat mama afară din apartament, la prima oră.

„Avea probleme cu mama. Mama îl cam dirija şi are 52 de ani. I-a cam dirijat viaţa şi nu cred că a procedat bine. A început să arunce de la balcon. A aruncat prima dată cu gunoi. Azi a aruncat cu cinci glastre de flori. A spart acoperişul balconului vecinei de la parter " a povestit o vecină.

A distrus, de fapt, copertina unui apartament de la parter dar şi o bucată de acoperiş a hotelului aflat în vecinătate.

Sergent major Andreea Abăseacă - purtător de cuvânt Jandarmeria Brăila: 

„A fost înţepat superficial cu un cuţit de către un agresor în zona coapsei în momentul imobilizării. Autorul de 53 de ani se afla în aprtamentul sau şi aruncă de la balcon cu diferite obiecte contondente pe terasa unui hotel din apropiere."

Dr. Rodica Ciuntu - UPU Brăila: „Un bărbat de 41 de ani, jandarm. El a fost înjunghiat în coapsa stângă cu o lamă de cuţit de vreo 6 cm realizând o plagă de 2-3 cm. Plaga a fost toaletată, suturata iar pacientul aflat în stare bună, conştient, cooperant, a fost orientat către domiciliu."

Agresorul a fost trimis la spitalul de psihiatrie, pentru expertiză, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ultraj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult