Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jandarm acuzat de soție că şi-ar fi abuzat sexual fetiţa de 5 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţii grave planează asupra unui jandarm de 38 de ani din Focşani care este bănuit de soţia sa că şi-ar fi abuzat fetiţa de 5 ani.

 

Femeia a depus o plângere împotriva soţului şi va fi cercetat de Parchetul Militar. Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Pentru Protecţia Copilului Vrancea. Jandarmul de 38 de ani din judeţul Vrancea a fost reclamat la Parchet de soţia sa pentru că, susţine ea, ar fi obligat-o pe copila lor de 5 ani să întreţină relaţii sexuale cu el. Ba mai mult, în plângerea penală femeia îl acuză şi că avea cu aceasta discuţii cu tentă sexuală.

Ionuţ Drâmba, procuror Parchetul de le lângă Judecătoria Focşani: "S-a înregistrat pe rolul parchetului de pe lângă judecătoria Focşani o plângere a unei persoane fizice din Focşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol."

Valentin Trişcaş: "În prezent se desfăşoară o anchetă care se afla sub coordonarea Parchetului Militar Iaşi."

Cazul a intrat şi în atenţia direcţiei pentru protecţia copilului Vrancea. Autorităţile responsabile susţin că mama copilului ar fi depus la începutul anului o sesizare prin care semnala un comportament nepotrivit al soţului faţă de fetiţă.

Adina Lascau, DGASPC Vrancea: "Ulterior dumneaei a revenit asupra acestei solicitări motivând faptul că a fost formulată într-un moment de tensiune pe fondul unor discuţii existente în cuplu şi că situaţia între timp s-ar fi remediat ei reuşind să comunice."

După o monitorizare de 6 luni, timp în care nu s-au confirmat aspectele reclamate prima dată de mama, acum copilul va fi din nou evaluat.

Adina Lascau, DGASPC Vrancea: "Noi ne-am autosesizat şi am redeschis acest dosar urmând să efectuăm o nouă evaluare cu respectarea tuturor prerogativelor legale."

Bărbatul de 38 de ani a fost angajat în jandarmerie în anul 2007 şi era încadrat în sistemul de pază al unei instituţii publice. A fost testat psihologic ultima dată în mai 2018 şi a trecut cu brio acest test.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult