Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf într-o biserică din Bistriţa Năsăud. Metoda prin care hoțul a acționat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nici măcar Săptămâna Patimilor nu-i opreşte pe tâlhari. Un bărbat de aproximativ 30 de ani este căutat de poliţie, după ce a dat o spargere la o biserică din Bistriţa Năsăud.

Individul a profitat de neatenţia femeii care se ocupa de lăcaşul sfânt şi a furat toţi banii obţinuţi din vânzarea lumânărilor.

"M-am dus pe principiul de încredere, nu îţi intră nimeni, că e sfânta Biserică", spune femeia.

Bărbatul a intrat în Biserica Sfinţii Trei Ierarhi, din Bistriţa-Năsăud, miercuri, în jurul orei 13. A început să se roage în timp ce femeia care se ocupă de întreţinerea Bisericii aspira. La un moment dat femeia a ieşit în curte, însă uşa de la încăperea în care se vând cărţile bisercești şi lumânările era încuiată.

Profitând de lipsa femeii, bărbatul a intrat pe geamul deschis şi a furat toţi banii pe care i-a găsit.

Citește și
masina de politie
Spargere la o biserică din Vaslui, de Florii. Suma cu care a plecat hoţul

Speriată, femeia a sunat după ajutor şi l-a descris poliţiştilor cu lux de amănunte pe făptaş.

"În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comis furtul şi de asemenea pentru identificarea autorului", a explicat Diana Pintea, IPJ Bistrița Năsăud.

Poliţiştii trag un semnal de alarmă şi vă sfătuiesc să aveţi grijă de lucrurile personale, chiar dacă vă aflaţi într-un lăcaş de cult, pentru că nu toţi ce care trec pragul unei biserici o fac pentru a se ruga.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult