Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf inedit în Brașov. Cum au încercat 3 hoți să fure 7 biciclete de la studenți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scenă de pomină în miez de noapte, la Braşov, unde trei indivizi s-au lăcomit şi au furat şapte biciclete, din zona căminelor studenţeşti din oraş.

Cu chiu cu vai au reuşit să le ia de ghidon şi să le târască pe străzi lăturalnice pentru a ajunge la gară. Toată tevatură, însă, a atras atenţia asupra lor.

Primul care i-a observat pe hoţi a fost un tânăr, care a şi anunţat poliţia şi a pornit, împreună cu agenţii, în urmărirea lor.

Echipajele i-au scăpat pe infractori însă o patrulă de jandarmi i-a întâlnit întâmplător, două ore mai târziu. Au observat că doi dintre ei cărau câte două biciclete, iar unul se chinuia să ducă trei deodată.

Luaţi la întrebări, bărbaţii au recunoscut furtul şi chiar i-au dus pe jandarmi la locul faptei. Într-un tomberon de gunoi au fost găsite şi lanţurile şi alte sisteme de siguranţă, cu care proprietarii au încercat în zadar să-şi protejeze bicicletele.

Citește și
Client Starbucks, mort după ce un bărbat i-a furat laptopul la care lucra
Un bărbat a murit după ce a fugit după hoțul care i-a furat laptopul într-o cafenea

Este unul dintre puţinele furturi de biciclete încheiate cu prinderea făptaşilor, căci în multe cazuri, hoţii, chiar surprinşi în acţiune de camere de supraveghere, rămân neprinşi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult