Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf ca în filme, la un cazino din Iași. Ce greșeli a făcut individul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Iași îl caută pe un individ care a fugit cu 61 de mii de lei din cutia de valori a unui cazino.

Îmbracat ca pentru un jaf ca în filme, cu cagulă și mănuși, bărbatul a comis o serie de erori care l-au dat de gol. Nu doar că a folosit un spray foarte slab calitativ, pentru a masca obiectivul camerei de supraveghere, dar se vede că știe cifrul, semn că a acționat la pont.

Cel mai probabil, bărbatul intră în clădire pe un geam din spatele cazinoului. E blindat tot, poartă cagulă și mănuși. Intră în camera în care se afla seiful. După ce se asigură că uşa de la încăpere este închisă, pulverizează spray de culoarea neagră pe camera de supraveghere.

Ghinionul lui e că a ales un produs de calitate îndoielnică. Imediat se scurge, iar hoțul este surprins în acțiune. Individul se apropie de seif şi tastează codul de acces. A mers la pont, spun poliţiştii.

Apoi, grăbit, scoate teancurile de bani şi le bagă sub geacă. La un moment dat, stângaci, îi scapă pe jos, așa că mai pierde puțin timp adunând banii de pe podea. Mai apucă să ia alte patru teancuri, dar, cel mai probabil, pe fond de agitaţie şi stres. scapă din nou banii.

Citește și
jaf
Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă din București cu un pistol de jucărie, dar a plecat după ce a fost refuzat

În acel moment, o angajată intră în cameră, iar hoţul îi trânteşte uşa în faţă. Mai apucă să adune câteva sute de lei și se face nevăzut.

Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași: „În această dimineaţă, în jurul orei 3.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către angajata unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras dintr-o cutie de valori o sumă de bani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului”.

Într-un minut şi 43 de secunde, hoţul a reuşit să fure 61 de mii de lei. 100 de mii erau, în cutia de valori. Până la această oră, individul nu a fost identificat. Există deja un cerc de suspecţi şi mai multe persoane vor fi audiate în orele următoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult