Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf brutal într-o zonă selectă din București. Doi bărbați au agresat o bătrână și i-au furat zeci de mii de euro

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jaf brutal într-o zonă selectă din centrul Capitalei. Doi bărbați au intrat cu forța în casa unei femei de 77 de ani și au agresat-o ca să le dea banii.  

Au reușit să ia 25.000 de euro pe care pensionara îi ținea într-un sertar. Deși rănită, femeia a ieșit pe stradă și a cerut ajutorul unui paznic. Hoții , care nu s-au ferit de camerele de supraveghere, au fost prinși destul de repede.

Cei doi bărbați din Târgu Mureș au dat lovitura în toiul nopții în Sectorul 1 al Capitalei, o zonă liniștită cu case ridicate în anii de strălucire ai Bucureștiului. Au forțat ușa femeii și au furat dintr-un sertar 25.000 de euro.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi indivizi la ora 04:00 în timp ce coborau dintr-un taxi chiar în această zonă.

Dintr-un alt unghi se vede cum bărbații, de 20 și 31 de ani, traversează strada și se îndreaptă către locuința femeii. Acolo ar fi sărit gardul ca să pătrundă în curte și ar fi tăiat o bucată dintr-o ușă de termopan ca să intre în casă. La audieri, le-ar fi spus polițiștilor că au acționat la întâmplare.

Citește și
seif banca
Jaf ca în filme la Los Angeles. Hoţii au plecat cu 30 de milioane de dolari, dar nu se ştie cum

Pensionara ar fi încercat să-i oprească, dar indivizii au atacat-o. Rănită, femeia a mers în parcul Grădina Icoanei și i-a spus unui paznic ce s-a întâmplat.

Ionez Zamfir, paznicul care a ajutat victima: „A venit țipând în fața parcului. Țipa ajutor, ajutor, hoții! M-am dus spre ea, doamnă, ce s-a întâmplat? Mi-a spus că au intrat hoții peste ea, că i-au furat banii, spunea că i-au pus mâna în gât și am sunat la poliție imediat.” Polițiștii i-au prins pe cei doi în zona Pieței Romane. Nu apucaseră să cheltuiască banii.

Cei doi indivizi au fost reținuți de poliție. Unul dintre ei este recidivist, susțin anchetatorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult