Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Italianul Spiderman a ieșit pozitiv la testele antidrog, după ce a escaladat ferestrele unui bloc din Cluj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul de 34 de ani care a făcut, marți, pe Spiderman, în Cluj, este în continuare internat la psihiatrie, iar surse medicale spun că analizele acestuia ar fi ieșit pozitive pentru droguri de mare risc.

Individul a mers pe pervazul mai multor apartamente de la etajul 3 al unui bloc, strigând după ajutor. Înainte, intrase în locuința unor femei, care s-au speriat, și - ca să scape de el - una dintre ele l-a mușcat de mână.

Bărbatul de 34 de ani, care ar fi cetățean italian, a intrat fără o direcție anume în bloc, strigând după ajutor. A sunat la mai multe uși, până când i-a deschis o femeie, care avea grijă de o bătrână imobilizată la pat.

Victimă: „A intrat înăuntru, și m-a împins încolo și a împins ușa. Și doamna era în pat, și s-a așezat lângă dânsa în pat. A strâns-o aşa de tare, că săraca e toată vânătă. L-a mușcat de mână și atunci a lăsat-o pe doamna.”

Apoi s-au derulat scene desprinse parcă din filme.

Citește și
Spiderman 2 e jocul săptămânii, cu Miles Morales și Peter Parker. Teleportarea funcționează instant
Spiderman 2 e jocul săptămânii, cu Miles Morales și Peter Parker. Teleportarea funcționează instant

„S-a dus direct la geam și a deschis geamul. Eu am crezut că și sare direct de pe geam. Am închis geamul să nu mai vină înăuntru și de-acolo s-a dus la vecinul în balcon” a adăugat femeia.

Bărbatul a mers pe pervazul mai multor apartamente de la etajul al treilea. Când l-au auzit cum striga după ajutor, vecinii au sunat la 112: „L-am auzit pe domn cum urlă din apartamentul de peste drum. Am încercat să vorbim cu omul, dar nu ne-am înțeles."

Polițiștii au urcat după el și au reușit să-l imobilizeze.

Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj: ,,Bărbatul se afla pe balustrada unui balcon, amenințând. A fost condus la o unitate de specialitate."

Pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult