Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ionel Boldea, arestat. Cocktail-ul de stupefiante consumat de criminalul din Făget

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ionel Boldea individul care a ucis un om nevinovat şi a rănit alţi 5 a fost prins într-o pădure din apropierea localităţii Făget. Primele teste toxicologice confirmă că era sub influenţa stupefiantelor atunci când a comis ororile.

Individul care a atacat șase persoane în Timiș, a omorât-o pe una dintre ele, a furat două mașini și era căutat de sute de polițiști și jandarmi, a fost arestat preventiv joi. 

Când oamenii legii l-au înconjurat nu a opus rezistență, dar explicațiile pentru cumplitele fapte sunt halucinante. Iar în fața anchetatorilor a spus că regretă ce a făcut. Pentru bărbatul ucis este însă prea târziu.

După audieri, individul a fost reţinut. Deocamdată pentru 24 de ore, însă se cere şi arestarea lui preventivă. Testele de sânge făcute la spital au arătat că înainte de crimă, bărbatul a luat un amestec de droguri. Probele vor fi trimise însă şi la IML pentru analize amănunţite.

Atunci când a fost prins, bărbatul circula cu farurile stinse şi se afla la doar 200 de metri de casă. Operaţiunea de capturare a fost amplă, iar poliţiştii care au participat la căutări şi-au luat toate măsurile de protecţie.

Citește și
Criminalul din Faget
Criminalul din Făget a fost prins. Individul susține că a ucis ”din cauza unei icoane”

Pe de altă parte, în spital au rămas internate trei dintre victime: soţia bărbatului ucis, care este şi acum în comă şi alte două femei, care sunt în stare stabilă.

Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul de stupefiante consumat de criminalul din Făget  

Criminalul din Făget ar fi consumat un cocktail periculos, înainte de atacurile în urma cărora un om a murit şi cinci au fost răniţi. Testul rapid ar fi ieşit pozitiv la cocaină, amfetamină şi marijuana, au declarat, joi, surse judiciare, citate de Mediafax.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieşit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina şi marijuana.

Apropiaţii lui Ionel Boldea spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult