Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Întorși din Anglia, doi români au murit pe A1. Maşina lor a fost decopertată după impact

Accident mortal pe autostrada A1 Sebeş - Orăştie. Doi bărbaţi din Hunedoara au pierit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un tir.

Martorii povestesc că şoferul autoturismului în care erau trei persoane a lovit autotrenul din spate şi bănuiesc că ori i s-a făcut rău, ori a adormit la volan.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 39 şi 40 de ani erau din Hunedoara şi se pare că s-au întors miercuri noapte din Anglia, iar la aeroportul din Cluj au fost preluaţi de un prieten. Cei trei s-au urcat în maşină şi au pornit spre Hunedoara.

Miercuri noapte, puţin după ora 04:00, şoferul a intrat cu maşina într-un tir şi a fost aruncat în parapetul despărţitor al celor două sensuri ale autostrăzii Sebeș-Orăştie. Cei doi pasageri au murit pe loc. Expertiza medicală urmează să stabilească starea şoferului. Nu este exclusă nici o investigație tehnică a maşinii, pentru a stabili exact cauza accidentului.

Imediat după impact, şoferul tirului le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat.

Imaginile de coşmar de pe autostradă i-au îngrozit pe trecători. Maşina a fost pur şi simplu decopertată în urma impactului.

Martor: "Cred că a adormit şoferul la volan,a venit ambulanţa a luat şoferul.”

Pompierii sosiţi la faţa locului au intervenit pentru a scoate victimele din maşina distrusă. Şoferul autoturismului a ajuns la spitalul din Alba, însă viaţa lui nu este pusă în pericol, spun medicii.

ISU Alba: "Echipajele sosite la faţa locului au găsit într-un autoturism trei vicime, şoferul autoturismului afost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital, iar din păcate pentru celelalte două persoane pasagere în autoturism nu s-a mai putut face nimic."

Circulaţia pe autostrada a fost blocată mai bine de o oră pe sensul de mers Sebeș-Orăștie.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult