Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj face angajări pe bază de concurs din sursă externă. Se caută barmani și ospătari

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj face angajări pe bază de concurs din sursă externă. Este vorba despre 10 posturi de personal contractual, chiar și de barmani și ospătari la restaurantul de la Colina, unde Poliția are și un hotel.

Trei posturi vacante de personal contractual – muncitor calificat IV la Serviciul Logistic – Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Intendență (cod COR 741307– electrician de întreținere și reparații; cod COR 818207 - fochist; cod COR 712609 – instalator instalații tehnico-sanitare și gaze) din cadrul I.P.J. Cluj, informează StirideCluj.ro.  

În vederea participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, condiţiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011 actualizat şi următoarele condiţiile specifice:

a) să fie declarat apt din punct de vedere medical și psihologic

b) nivelul studiilor: cel puţin studii gimnaziale;

- să dețină diplomă/certificat/atestat de absolvire a cursurilor de calificare, sau alt document emis de o instituție acreditată care să ateste absolvirea cursului de calificare în profilul postului, conform COR;

c) vechime în muncă: 6 luni;

d) vechime în specialitate: 6 luni;

e) să deţină permis de conducere, minim categoria ,,B”;

f) să deţină/să obţină după încadrare certificat de acces la informaţii clasificate, nivel conform fișelor posturilor scoase la concurs.

Concursul/examenul constă în trei etape succesive, respectiv:

a) selecţia dosarelor de înscriere – 28.02.2022

b) proba scrisă – 07.03.2022, ora 1000

c) interviu – 11.03.2022, ora 1000

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult