Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inovațiile CES 2023. Variantele inteligente pentru economisirea energiei electrice

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cel mai important târg de tehnologie din lume CES 2023 continuă să-și uimească vizitatorii.

Roboţeii prietenoşi, dispozitivele medicale, dar şi variantele inteligente pentru economisirea energiei electrice sunt doar câteva dintre inovaţiile cu care încântă publicul cele peste 3 mii de companii prezente la eveniment.

Printre vedetele zilei s-a numărat căţelul cu circuite: DOG-E. Este o jucărie interactivă, care costă între 70 şi 100 de dolari, în funcție de dotările pe care le doreşte clientul. Copiii pot învăța programare cu ajutorul lui.

Poate face diferența dintre obiectele pe care le atinge și persoanele care îl ating pe el. Are un senzor aici, în vârful capului, unul pe nas și la fel în părțile laterale ale corpului. Și se bucură de fiecare dată când te joci cu el.

În centrul atenţiei sunt şi dispozitivele medicale, care pot fi folosite acasă.

Un alt dispozitiv care ar trebui să ajute să scapi de alergii, inclusiv de alergia la ambrozie. În curând va putea fi folosit și de pacienții de aici, din Statele Unite ale Americii, și costă 70 de dolari. Funcționează ca un mic purificator de aer.

Există soluții și pentru sportivi. Acest compresor pentru recuperare musculară este folosit și de atleta Gabby Thomas, care anul trecut a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din Tokyo. Ea a explicat echipei Știrilor PRO TV cum funcționează.

Tot la CES a fost prezentată și o variantă utilă în procesul de reducere a consumului de energie electrică.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult