Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Inimo”, festival de fapte bune la Iaşi. Peste 10.000 de oameni au umplut stadionul, la Horia Brenciu și Irina Rimes

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o atmosferă de vis și în a cea de a doua seară a festivalului de fapte bune ”Inimo”, de la Iaşi. Peste 10.000 de oameni au umplut stadionul din Copou, iar pentru ei, Horia Brenciu și Irina Rimes au făcut spectacol.

Cei mici s-au așezat în primul rând și l-au așteptat pe Horia Brenciu. Artistul i-a lăsat pe micuți să cânte la microfon împreună cu el.

Mulţi au dansat în mulţime împreună cu familiile lor, iar taţii şi-au ţinut copiii pe umeri ore în şir.

Spectator: ”Am dansat ne-am simțit bine așteptăm în continuare să dansăm copiii n-au somn, ne simțim bine. Rezistă, cum să nu! Dansăm și ne bucurăm.”

Publicul a aşteptat cu nerăbdare şi momentul Irinei Rimes.

Fetiță: ”Știam c-o să vină Irina Rimes și mie chiar îmi place de ea. Îmi place că are un stil de îmbrăcăminte foarte drăguț și că e drăgălașă.”

Pe scenă a urcat şi câştigătorul Românii au Talent, Rareş Prisecariu, care a emoţionat publicul până la lacrimi. Acesta le-a amintit oamenilor de latura caritabilă a evenimentului.

Rareş Prosecariu: "Nu aș lăsa nicio zi să treacă fără să le spun oamenilor pe care îi iubesc cât de mult îi iubesc. Copiilor le-aș da aripi."

Dan Damaschin, preot misionar: "O seară cu mulți oameni inimoși. Va fi pe mai departe deosebită. Sperăm să putem face tot ceea ce putem pentru ca acești copii minunați să fie nu doar prezenți la școală în prima zi ci și fericiți."

Duminică, 20 august, în ultima zi de festival, vor urca pe scenă Iris, Antonia şi Voltaj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult