Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Individul care și-a decapitat mama a primit 25 de ani de închisoare. A pretins că biata femeie era înconjurată de șerpi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce, la începutul anului 2022, și-a decapitat mama. Atunci, individul a susținut că a avut halucinații și că a văzut șerpi pe corpul bietei femei.

Întâmplarea a avut loc la începutul anului 2022, atunci când bărbatul de 43 de ani și-a ucis cu cruzime mama. Bărbatul era băut, iar înainte să recurgă la gestul extrem, s-a certat cu femeia care i-a reproșat că își cheltuia toți banii pe băutură.

În primele declarații, individul a susținut că nu a vrut să își omoare mama, ci că a avut halucinații și s-a luptat cu șerpii pe care îi văzuse pe trupul ei. În fața judecătorilor, însă, variantele nu mai coincideau, fapt ce i-a făcut să creadă că mințea.

Bărbatul a fost condamnat inițial la 21 de ani de închisoare, însă inculpatul a făcut apel, cerând o pedeapsă mai ușoară.

Măsura a fost contestată și de procurori iar Magistrații Curții de Apel au reanalizat probele din dosar și au majorat pedeapsa dată în prima instanță până la 25 de ani de detenție. Sentinţa este definitivă.

Citește și
kibbutz
Hamas dezminte că ar fi ucis bebeluși și că ar fi decapitat și atacat civili într-un kibbutz din Israel

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult