Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident şocant în Oradea. Cum a ajuns un copil de 4 ani la volanul autoturismului familiei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un băieţel de numai 4 ani a lovit cu maşina un muncitor care lucra pe marginea şoselei. Cazul este anchetat de poliţişti.

Copilul a luat cheia autoturismului familiei, s-a urcat la volan şi a pornit în cursă, iar după 20 de metri a lovit un om, a tamponat o maşină care venea din sens opus şi a doborât poarta vecinilor

Isprava s-a petrecut pe o stradă dintr-un cartier liniştit de case din Oradea. Copilul de 4 ani a cotrobăit prin pantalonii bunicului, a găsit cheia maşinii şi, fără să îl vadă nimeni, a urcat in maşină hotărât să pornească.

În cei 20 de metri parcurşi haotic, copilul a lovit un muncitor care sapa un sant pe marginea şoselei, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit uşor cu un alt autoturism şi s-a oprit în poartă unei case din vecini.

Comisar Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor: "In urma accidentul rutier bărbatul care efectua lucrări la carosabil a suferit leziuni uşoare care nu au impus spitalizarea. Poliţiştii rutieri continua cercetările".

Citește și
Bărbat prins sub tractor, la cules de mere
Bărbat prins sub tractor, la cules de mere. "A fost strivit ca într-o menghină"

Băieţelul nu poate fi cercetat penal. Familia lui însă probabil că va fi nevoită să îi despăgubească atât pe şoferul cu maşina avariată, cât şi pe vecinul cu gardul rupt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult