Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr împușcat de patru ori de un individ cuprins de o criză de gelozie. Victima este un viitor polițist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prins în mijlocul unui triunghi amoros, un tânăr de 24 de ani a fost împușcat de fostul iubit al partenerei sale. S-a întâmplat pe o stradă, din Baia Mare. 

 

Tulburat de gelozie, individul cu șase ani mai mare a tras mai multe focuri de armă în direcția rivalului.

Patru gloanțe l-au nimerit, dar a avut zile și a supraviețuit. Agresorul a fost reținut.

Scena s-a petrecut în fața unei săli de sport, unde bărbatul de 24 de ani pregătea cursanți pentru școlile de poliție. Se pare că agresorul s-ar fi întors special din Anglia, când a aflat că tânăra cu care ar fi avut o relație și-ar fi găsit pe altcineva.

 

Citește și
politie general
Bărbat împuşcat de poliţişti după ce i-a atacat cu o sapă. Victima a fost rănită în genunchi şi a ajuns la spital

Individul a așteptat-o pe fata de 22 de ani și ar fi agresat-o verbal și fizic. Instructorul a intervenit să o apere, iar atacatorul a apăsat pe trăgaci. Patru gloanțe l-au nimerit pe tânăr: trei în torace, unul în braț.

Bogdan Gabor, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș: „După ce a executat focurile de armă, a părăsit locul faptei cu un autovehicul, iar partea vătămată a reușit să sesizeze la 112 organele de poliție."

Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din Baia Mare.

Vasile Pop, director medical Spitalul Județean Baia Mare: „A prezentat o stare generală gravă cu șoc hemoragic. Se pare că au fost patru împușcături cu mai multe plăgi, cu un glonț reținut în omoplat. Starea este bună acum, evoluția imprevizibilă."

Individul ar fi tras și asupra tinerei, însă nu a rănit-o. Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate în ce împrejurări a avut loc incidentul. Arma nu a fost deocamdată găsită.

Victima este viitor agent de Poliție

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept."

Tânărul rănit absolvise școala de Poliție din Cluj și fusese repartizat ca agent în Satu Mare, unde urma să înceapă serviciul de luna viitoare.

Tatăl victimei: „L-a așteptat în stradă, să-l omoare ca pe un animal. El zicea că fata și băiatul meu au o relație și a vrut să-l elimine. Fiul meu avea în față o carieră pentru care a muncit și a obținut un loc de muncă."

După audieri, pistolarul a fost reținut și transportat la spitalul din Sighet, pentru o expertiză psihiatrică.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult