Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident la sediul PSD, în Capitală. O angajată s-a automutilat. Polițiștii au găsit-o dezbrăcată

O angajată a PSD s-a rănit, luni seară, în sediul central al partidului, fiind nevoie de prezența medicilor la fața locului.

Conform unor surse ale Pro TV, ca urmare a apelului 112 cu privire la incidentul din bvd. Kiseleff nr. 10, prin care s-a semnalat faptul că o angajată se automutilează, la faţa locului a fost direcţionată o patrulă de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie.

Polițiștii au identificat-o pe angajată la scurt timp după ce aceasta şi-a provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare şi superioare.

Conform surselor citate, la momentul intervenţiei, persoana în cauză ar fi fost găsită dezbrăcată. La faţa locului a fost solicitată ambulanţă pentru acordare primului ajutor şi transportarea la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Fata ar fi suferit de depresie amoroasă  

 

Citește și
ambulanta
Îndemnul salvatorilor care se luptă zilnic cu virusul: ”Alegeți, ori purtați masca, ori o să primiți oxigen sub presiune"

Deși angajații PSD de la sediul din bld. Kiseleff sunt în telemuncă, ea a cerut luni să vină la birou, spunând că nu are internet acasă.

Colegii ei spun că s-a purtat ciudat și că, la un moment dat, spre seară, a lovit cu pumnul într-o uşă din interior, care avea fereastra de sticlă. Geamul s-a spart, iar ea s-a tăiat la mână.

Niciun lider al partidului nu se afla în sediu, iar colegii ei spun că ar suferi de depresie amoroasă.

În prezent, angajata se află în stare stabilă, la spitalul Floreasca.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult