Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident grav în căminul unui liceu din Galați. Elev cu arsuri grave, după ce a încercat un experiment

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav în căminul unui liceu din Galaţi. Un elev de clasa a IX-a a încercat să facă un experiment ciudat şi să dea foc cu spirt unui "triunghi" de brânză topită. Vaporii s-au aprins şi lichidul a sărit pe pieptul băiatului de 16 ani.

El este acum în stare gravă, la Spitalul de Pediatrie, cu arsuri pe 25 la sută din suprafaţa corpului şi a suferit deja două intervenţii chirurgicale.

Băiatul este elev în clasa a IX-a la un liceu cu profilul chimie-biologie. Joi seară, împreună cu un coleg de cameră din cămin, a încercat să facă un experiment pe care l-a văzut, probabil, pe internet.

Au luat un triunghi de brânză topită, au turnat spirt medicinal peste el şi i-au dat foc. Colegii de cameră spun că s-a auzit o bubuitură şi, imediat, au văzut că hainele băiatului ardeau.

Administratorii căminului au sunt la 112 şi o ambulanţă SMURD l-a dus pe elev la Spitalul de Pediatrie Sfântul Ioan. Medicii sunt rezervaţi în privinţa evaluării stării lui de sănătate. Spun că are arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, a fost operat de două ori şi, cel mai probabil, va mai suferi şi alte intervenţii chirurgicale.

Citește și
incidente
Scene incredibile în Egipt. Un polițist a reușit să prindă un copil căzut de la etajul 3 al unei clădiri

Pe de altă parte, profesoara de chimie a băiatului spune că nu a dat la clasă nicio temă care să implice un astfel de experiment şi că totul s-a întâmplat la iniţiativa elevului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult