Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Închisoare pe viață pentru un tânăr care și-a ucis fosta iubită. Victima ceruse ajutorul poliției în repetate rânduri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ de 21 de ani din Gorj a primit închisoare pe viață după ce a ucis cu sânge rece o fată de 19 ani, fosta lui iubită.

Culmea e că victima ceruse de mai multe ori sprijinul polițiștilor, spunând că este amenințată cu moartea, însă fără niciun efect. Înjunghiată de atacator, fata a fost băgată într-o mașină care a trecut prin două filtre ale agenților, înainte ca asasinul să fie prins. Sentința de acum este definitivă.

Faptele s-au produs în vara anului 2021. Criminalul nu a suportat ideea că fata nu dorește să aibă o relație cu el și, după ce a amenințat-o de mai multe ori, a urmărit-o și a atacat-o cu un briceag. Fata a fost urcată apoi cu forța în mașina agresorului și transportată de la Baia de Fier la Târgu Jiu, fără ca polițiștii să reușească îl prindă pe individ. Când i-au dat de urmă era prea tîrziu.

Deși nu și-a recunoscut faptele, judecătorii au strâns suficiente probe ca să îl trimită după gratii pentru tot restul vieții.

Localnic: „Foarte bună, să stea acolo, să mai învețe și alții din ce a făcut el, pentru ce să omori un om așa”.

Citește și
criminal anglia
O crimă șocantă zguduie Anglia. Un român și-a ucis și incendiat fosta iubită. Bărbatul este căutat de poliție

Localnică: „Să învețe și alții din cea făcut el și să nu mai facă. Și în privința femeilor, sunt foarte neapărate, foarte, duc lipsă de apărare”.

Uciderea fetei a șocat o întreaga comunitate.

Localnic: „Gândim că dacă s-a luat măsura asta o mai intra frica în ei că așa îi dă un an-doi de închisoare, nu știu ce mai face și scapă foarte ușor și mai face alta”.

Viorel Caragea, fost ofițer de poliție: „La închisoarea pe viață, minim 25-30 de ani nu poate beneficia de nimic. Rămâne acolo. Repet, după codul penal nu are nicio șansă de reviziuire, cred eu”.

Revoltător este că, înainte de a fi ucisă, fata a cerut ajutorul polițiștilor de mai multe ori, pentru că era amenințată în repetate rânduri. Oamenii legii i-au spus atunci că individul trebuie să fie prins în fapt.

Viorel Caragea, fost ofițer de poliție: „De la șeful de post din comuna de unde era fata, care trebuia să cunoască starea conflictuală, că nu era de o zi două, situațiile astea pot degenera oricând, până la cei prin care a trecut prin filtru acel tânăr aflat într-un moment de rătăcire criminală, să nu zicem altceva, toți trebuie să se gândească că undeva sus un suflet tânăr a părăsit această lume pe incompetența lor profesională”.

IPJ Gorj a refuzat să comunice dacă vreunul dintre polițiștii care au intervenit ineficient la acest caz a fost sau nu sancționat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult