Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu violent la un depozit din Tulcea. Flăcările au cuprins 800 de metri pătrați

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o noapte grea pentru pompierii din 3 judeţe, după ce un depozit din Tulcea aflat într-un complex de hale a luat foc.

Peste 70 de militari şi 14 autospeciale s-au luptat cu vâlvătaia până dimineaţa.

Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute însă clădirea nu avea autorizaţie de securitate de la pompieri.

Clădirea a fost cuprinsă de flăcări în jurul ore 18, iar vâlvătaia s-a extins cu repeziciune pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi. Depozitul era plin cu materiale inflamabile, în special textile.

Un agent de pază care era în zonă a văzut fumul gros şi a sunat de urgenţă la 112 pentru a chema ajutoare. În scurt timp, la faţa locului au venit pompierii care au încercat să potolească vâlvătaia, pentru a nu se extinde şi la depozitele din apropiere.

„Se intervine cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, o autoscară şi un SMURD. Sunt 38 de subofiţeri şi 2 ofiţeri care intervin”, a declarat Danciu Florentin, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Citește și
catedrala Notre Dame, dupa incendiu
Gestul unui copil de 9 ani, după incendiul de la Notre Dame. „Sper să nu dureze mult”

Deoarece incendiul se manifestă violent, numărul autospecialelor dar şi al pompierilor a fost suplimentat.

„Am primit spijin de la Serviciul Special pentru Situaţii de Urgențe Vard şi Serviciu pentru Situaţii de Urgenţă Alum, cu trei autospeciale în total şi au fost chemaţi în sprijin circa 15 subofiţeri din turele libere”, a mai spus Danciu Florentin.

Până dimineaţa s-au luptat salvatorii să potolească vâlvătaia. Clădirea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, ultimul control al pompierilor fiind făcut în luna decembrie a anului trecut când a şi fost amendat proprietarul. Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult