Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Incendiu cu degajări mari de fum în Bucureşti. A fost emisă avertizare RO-Alert

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu extrem de puternic a cuprins duminică două hale de pe Bulevardul Metalurgiei din București.

Peste 30 de echipaje ale ISU au luptat împotriva flăcărilor violente, iar din cauza degajării mari de fum a fost emis un mesaj RO-ALERT.

Incendiul violent a izbucnit în interiorul unor hale unde erau depozitate alimente în ambalaje de plastic. Pompierii s-au luptat cu flăcările intense, în timp ce degajările de fum ameninţau întreaga zonă. Din fericire, militarii au reuşit să ţină situaţia sub control.

 

Bogdan Toma, purt.cuv. ISU: „24 de autospeciale de stingere, 3 ambulante smurd şi 4 de descarcere. Este vorba de două hale pe o suprafaţă de aprox 1000 de metri patarti în care erau depozitate alimente în cutii, ambalaje de plastic ceea ce a generat şi fumul negru şi în cantitate mare. Iniţial incendiul se manifestă cu flacăra destul de violenţă şi cu degajare mare de fum. S-a luat măsura transmiterii mesajului şi prin ROALERT pentru avertizarea locuitorilor din zonă.”

S-a cerut locuitorilor să uşureze accesul numărului mare de echipaje mobilizate.

Autorităţile au emis şi un mesaj RO-Alert în care anunţau populaţia să evite această zonă pentru că aici au loc degajări masive de fum în urma unui incendiu. Le-au spus oamenilor de altfel să elibereze toate căile de acces pentru a le putea permite autospecialelor de stingere să intre în această curte.

Fumul negru a adus panică printre localnici, însă din fericire, nu a existat nicio victimă.

Substanţele inflamabile au fost scoase din zona incendiată pentru a se evita producerea de explozii. De asemenea, reprezentanţii Agenţiei de Protecţie a Mediului București au monitorizat situaţia, dar valorile măsurate nu au depăşit parametrii normali.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult