Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu violent în stațiunea Eforie Sud. Acoperișul unei pensiuni a luat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incendiu violent în stațiunea Eforie Sud unde acoperișul și etajele superioare ale unei pensiuni aflate în reparație au fost mistuite de foc.

Flăcările au fost întețite de vântul puternic, și au produs panică în cartier, întrucât a existat riscul ca incendiul să se extindă și la clădirile învecinate.

Incendiul a fost observat de către vecini, care au alertat pompierii. Întreaga zonă riscă să cadă pradă flăcărilor, înteţite de vântul puternic.

Vecină: „Cealaltă vecină a mea m-a sunat, m-a strigat că nu eram în casă. Foc, foc, că şi dânsa are din lemn, şi noi avem din lemn câte un foişor, câte ceva, de sus de pe acoperiş a început totul. Ce panică am avut toţi ca să chemăm pompierii, să fie ceva, să nu se extindă, vântul bătea”.

Proprietarul se pregătea pentru deschiderea sezonului estival şi făcea ultimele modificări, când flăcările au mistuit etajele superioare, aflate în lucru.

Citește și
coronavirus
INSP: Au fost confirmate 1.267 infectări cu noile tulpini de COVID în România, situație ce ”determină îngrijorare”

Reporter: În ce proporţie este compromisă pensiunea?

Proprietarul pensiunii: ”80 la sută. A plecat de la o reparaţie de la acoperiş, trebuie să o reparăm că avem contracte făcute de unde facem rost de bani”.

Incendiul ar fi izbucnit din pricina unui muncitor, care făcea lucrări de hidro-izolare, și folosea flacăra de la o butelie de aragaz.

Bătrân: ”Ardeau o casă, nu ştiu, carton ceva şi cu flacără deschisă şi probabil că a luat foc, nu ştiu”.

Cei cazaţi în pensiune au reuşit să iasă la timp din clădire. Pagubele se ridică la peste 80 de mii de euro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult