Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu uriaş în Târgovişte. Pompierii au cerut ajutor de la Bucureşti

O fabrică din Târgovişte a luat foc joi seară iar pompierii luptă cu flăcările extinse pe un întreg hectar.

 

O fabrică de mobilă din municipiul Târgovişte a fost cuprinsă de un incendiu joi seara, flăcările manifestându-se la patru hale, pe o suprafaţă de 10.000 mp, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

"Arderea se manifestă la nivelul a 4 hale, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp. În interiorul halelor este depozitată mobilă, elemente construcţie mobilă şi materiale inflamabile. În acest moment, la faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară. Suplimentar, au fost alertate 4 autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucureşti-Ilfov care se deplasează spre incendiu", precizează IGSU.

Pompierii informează că nu au fost semnalate victime.

Citește și
Incendiu California
Cel mai ucigător incendiu din istoria Californiei. Șeriful unui oraș a cerut trei morgi mobile

Pompierii recomandă locuitorilor din zona fabricii de mobilă din municipiul Târgovişte, cuprinsă de flăcări, să rămână în locuinţe şi să închidă uşile şi ferestrele, arată un anunţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Potrivit sursei citate, pompierii recomandă populaţiei aflate în proximitatea incendiului: să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului; să evite deplasarea în zona de manifestare a arderii; să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor, pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu; să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult