Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu puternic în Rahova. Trei case și două anexe au fost cuprinse de flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost mobilizare de forțe miercuri seară pe o stradă din Cartierul Rahova, în sectorul 5 al Capitalei. Trei case și două anexe au fost cuprinse de flăcările care amenințau și alte construcții din preajmă.  

Proprietarii uneia dintre locuințe ar fi în vacanță, în Bulgaria. Nimeni nu a fost rănit. Mai multe animale de companie au fost salvate de pompieri din calea flăcărilor.

Vecinii de peste drum au sunat la numărul unic de urgență, alertați de zgomote și mai apoi de fumul gros. Imediat, la fața locului au ajuns șapte autospeciale ale pompierilor. Trei locuințe și două anexe erau deja cuprinse de flăcări.

Martor: „Am văzut un foc foarte înalt. S-a extins foarte repede. Nu știu să fi fost nimeni în casă. Stiu că vecinii unde a ars cel mai rău sunt plecați la mare în Bulgaria.”

Martor: „În spate de tot s-a extins focul și dintr-o dată a bufnit. Probabil au fost butelii. S-au auzit două bubuituri.”

Citește și
Tabara prim ajutor
Tabără de vară pentru tinerii care vor să învețe cum se acordă primul ajutor. Ce activități au pregătit organizatorii

Șase persoane au fost evaluate de medici la fața locului, dar n-au avut nevoie de spitalizare. Iar un câine și două pisici au fost salvate din calea flăcărilor.

Maior (Mr.) Valentin Ungureanu, ISU București-Ilfov: „Intervenția a fost dificilă din cauza degajărilor mari de fum, flăcări înalte. Și proprietățile afectate erau lipite una de alta.”

Focul a fost stins înainte să se extindă și la alte imobile. Pompierii investighează cauza incendiului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult