Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu puternic în București. Trei case au fost mistuite de flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei case au fost mistuite de flăcări, joi seară, în sectorul 3 din Capitală. În total, 300 de metri pătrați au fost cuprinși de vâlvătăile violente.

Din fericire, n-au fost victime. Însă pericolul a fost mare pentru că flăcările riscau să se extindă și la un service auto și o spălătorie, aflate în apropiere.

Alarma s-a dat în jurul orei 20. Flăcările violente au mistuit 3 case de pe Strada Detașamentului, din sectorul 3. Vecinii sunt cei care au sunat după ajutor.

 

„Prima dată când am trecut cu cățelul era doar un fum. Am dat telefon la pompieri și în 5 minute s-au prezentat. Și de atunci tot arde”, a explicat o femeie.

 

Citește și
incendiu
Încă un pacient transferat după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanța a decedat

Incendiul a izbucnit în apropierea unui centru comercial din sectorul 3 al Capitalei. Martorii spun că s-a auzit o bubuitură puternică, iar totul ar fi pornit de la o persoană cu handicap, care era singură în locuință. Militarii au reușit să scoată la timp și o butelie, care risca să explodeze.

Nu a durat mult până când vâlvătăile s-au extins la casele din jur, iar mai multe persoane au fost evacuate de către pompieri.

„Eram la televizor și s-a oprit televizorul și am văzut o lumină pe peretele lui Dragoș și când am ieșit afară am văzut flăcările mari. Am apucat să luăm niște acte și telefonul, au rămas buletinele, hainele, banii, totul a rămas în casă”, a spus un bărbat.

11 autospeciale cu apă și spumă au intervenit să stingă vâlvătăile care s-au extins pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

„Incendiul se manifestă la două imobile în totalitate, propagat la al treilea imobil. Există pericolul de propagare la o spălătorie auto și la un service auto învecinat”, a transmis, aseară, ISU București-Ilfov.

Cauza exactă a incendiului urmează să fie stabilită. Traficul în zonă a fost blocat până la stingerea completă a focului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult