Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiul din zona industrială din Buzău, extins la alte două hale. A fost emis mesaj RO-Alert

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incendiul izbucnit luni după-amiază la o societate comercială din zona industrială a municipiului Buzău,â s-a extins la alte două hale, dar acesta a fost localizat şi nu mai există pericolul extinderii, informează ISU.

 

Potrivit sursei citate, nu există victime, dar în zonă se înregistrează degajări mari de fum.

 

"Incendiul produs la două hale industriale s-a extins ulterior la alte două hale din municipiul Buzău. Arderea se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum (...). Pentru protecţia populaţiei aflată în proximitatea zonei de manifestare a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. În interior sunt depozitate mase plastice (...). La acest moment incendiul este localizat pe o suprafaţă de 2000 mp, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţi a fost eliminat", au precizat reprezentanţii ISU Buzău.

La faţa locului au fost dislocate importante forţe de intervenţie din Buzău şi judeţele limitrofe.

"În prima fază, la faţa locului au fost alocate 9 maşini de stingere (5 de la ISU Buzău, 2 de la ISU Prahova, 2 de la ISU Vrancea), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanţă SMURD. Din cauza vântului puternic care poate genera extinderea flăcărilor, mijloacele de intervenţie au fost suplimentate cu alte 3 maşini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) şi cu 1 Autoscară de la ISU VN. Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău", menţionează autorităţile.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult