Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la un bloc din Medgidia. 40 de persoane au fost evacuate

Your browser doesn't support HTML5 video.

40 de persoane din Medgidia au fost evacuate de pompieri în urma unui incendiu care a izbucnit în blocul în care locuiau. Focul a pornit din două garsoniere în care erau depozitate multe materiale inflamabile.

Alerta a fost dată la ora 02.00 când blocul a fost inundat de fum. Unii locatari au putut ieși singuri, dar cei de la etajele superioare au fost preluați cu scările de incendiu de către pompieri.

40 de persoane au fost scoase în total din bloc, iar cinci dintre acestea au avut nevoie de ajutor medical. Autoritățile au luat decizia în jurul orei 05.00 să nu mai permită accesul în clădire, iar locatarii au fost transportați la un hotel din Medgidia.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiu a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă de unul dintre locatari. În locuința sa erau depozitate multe materiale textile și mase plastice, iar focul s-a extins extrem de repede.

La această oră, pompierii și experții în construcții evaluează clădirea pentru a stabili dacă locatari vor reveni în case.

Citește și
Incendiu AG
Casă din Argeș, distrusă de un incendiu pornit de la centrala termică. Ce s-a întâmplat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult