Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la un bloc din Bălan, Harghita. Un bărbat s-a intoxicat cu fum şi o femeie a suferit atac de panică

Un bărbat s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital iar o femeie a suferit un atac de panică, în urma unui incendiu care a izbucnit, vineri seara, la un apartament situat la etajul patru al unui bloc din oraşul Bălan.  

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum. Un bărbat, în vârstă de 27 ani, a suferit intoxicaţie cu fum şi a fost preluat de un echipaj SAJ cu medic, în stare de inconştienţă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. O femeie a fost asistată medical la locul evenimentului, acuzând un atac de panică”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Bălan, cu o autospecială de stingere şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, fiind alertat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea Sândominic.

Incendiul este localizat, a mai informat ISU Harghita.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult