Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la o locuinţă socială din Botoşani. O familie cu 6 copii a rămas pe drumuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost momente de panică aseară în centru vechi din Botoşani, după ce mansarda unui imobil a fost cuprinsă de flăcări.

Se pare că incendiul a izbucnit de la o locuinţă socială, din cauza unui coş de fum. În casă se afla o familie cu şase copii.

Locuinţa de unde ar fi pornit incendiul este o garsonieră socială, aflată în centrul vechi din Botoşani. În casa locuia o familie cu şase copii. Cei doi soţi nu şi-au dat seama că atât ei cât şi micuţii sunt ameninţaţi de flăcările puternice. Vecinii au fost cei care au dat alarma şi le-au spus că mansarda a luat foc.

"Eram toţi în casă. Vecinii ne-au spus că luăm foc. Eu am crezut că glumesc. De unde era să ştiu că sus arde?! Am o cameră şi o bucătărie şi a luat foc şi aia. Ne încălzeam cu lemne, cârpe, ciolofane, cartoane."

Oamenii au reuşit să iasă la timp din imobil şi nimeni nu a fost rănit. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările şi după ce le-au lichidat, au rămas în apropiere să supravegheze zona.

Chiriaşii de unde se presupune că ar fi izbucnit incendiul au înnoptat la rude. Dacă locuinţa nu va putea fi refăcută repede, primăria va încerca să găsească altă soluţie pentru cazarea lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult