Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la o creşă şi un adăpost social din Huși. Două persoane au fost transportate la spital cu arsuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu a izbucnit, duminică, la o clădire din Huşi, judeţul Vaslui, unde se află o creşă şi un adăpost pentru persoane asistate social.  

Șase persoane, printre care și trei copii, au fost evacuate din clădire. Doi adulţi au fost transportaţi la spital cu arsuri.

„Secţia de pompieri Huşi intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM) şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Huşi, pe strada Nicolae Cişman, într-o clădire cu dublă funcţionalitate, creşă (la parter) şi adăpost pentru persoane asistate social (la etaj). La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la etajul clădirii, într-o cameră, şi exista riscul de propagare la nivelul întregului adăpost”, a transmis ISU Vaslui. Toate persoanele evacuate din clădire au fost evaluate medical, două dintre aceste fiind transportate la Spitalul Municipal Huşi.

Cele două victime au suferit arsuri de gradul II, conform medicilor În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult