Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la depozitul unei foste fabrici de pâine pe șoseaua de centură a Capitalei

Flăcări imense s-au înălțat luni după-amiază pe șoseaua de centură a Capitalei.

Depozitul unei foste fabrici de pâine a fost cuprins de un incendiu, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii au fost nevoiți să suplimenteze numărul autospecialelor, pentru a putea lichida focul.|

Flăcările au cuprins depozitul fostei fabrici de pâine, aflată pe şoseaua de Centură, între Domneşti şi Bragadiru, pe o suprafaţă de aproximativ patru sute de metri pătraţi. În doar câteva minute, vâlvătaia s-a extins şi mai mult, iar fumul gros s-a văzut de la mare distanţă. Înăuntru se aflau mai multe încăperi - birouri sau spaţii de preparare a pâinii, dar şi aparatură electrică. Totul s-a făcut scrum. După ce s-au luptat câteva zeci de minute cu flăcările, militarii au reuşit în cele din urmă să localizeze incendiul, iar în acest moment mai sunt în interiorul clădirii doar câteva focare pe care pompierii încearcă să le stingă. Deşi fabrica era dezafectata, clădirea era alimentată în continuare cu energie electrică, aşa că nu exclus că incendiul să fi fost produs de un scurt circuit. Pompierii au deschis acum o anchetă pentru a afla de la ce a pornit incendiul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult