Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu într-un apartament din Dorobanți: bărbat, transportat la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un apartament din Dorobanți a fost cuprins de flăcări. 4 autospeciale au acționat pentru a stinge incendiul izbucnit. Din primele informații, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale și alți 7 locatari au fost evacuați.

UPDATE: 16:35: Pompierii au reușit să stingă incendiul. Bărbatul care a inhalat fum a fost transportat la Spitalul Floreasca.

UPDATE: 16:20: Pompierii au reușit să pătrundă în apartamentul de 40 de metri pătrați de unde au izbucnit flăcările. Acolo au descoperit o cantitate mare de materiale textile, de mase plastice, dar și de lemn care erau depozitate în repectivul imobil.

În plus, ISU a ținut să precizeze că doi bărbați au refuzat transportul la spital, iar un altul primește îngrijiri medicale - este vorba despre un bărbat care a inhalat fum și căruia i se administrează o mască cu oxigen.

Citește și
accident
Trei camioane au fost mistuite de flăcări, în urma unui grav accident. Autoritățile au evacuat de urgență zona

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartamentul situat la nivelul 3 al unui imobil de 4 etaje,de pe strada Radu Beller nr. 6.

Flăcările violente au fost vizibile din exteriorul clădirii, iar fumul negru s-a degajat în apartament, dar și pe casa scării.

Din primele informații oferite de reprezentanții ISU, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost expusă la fum. Este vorba despre un bărbat, căruia i s-a administrat o mască de Oxigen.

Ca urmare a incendiului, 7 locatari au fost evacuați.

S-a acționat cu 4 autospeciale, o autoscară, un echipaj de la descarcerare și unul SMURD.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult