Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu în Constanța. 30 de familii au fost evacuate de urgență

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat alarma, miercuri, la Constanța, unde 30 de familii au fost evacuate în toiul nopții din cauza unui incendiu care a cuprins subsolul clădirii.

Un fum dens și înecăcios a inundat scara imobilului, iar oamenii speriați au cerut ajutorul pompierilor.

Militarii au declanșat operațiunile de salvare și în scurt timp au reușit să evacueze toată clădirea. Cei care au sunat la 112 au fost chiar locatarii. Până la sosirea pompierilor, unii dintre ei au reușit să iasă singuri din case. 5 adulți și un copil au fost salvați din clădirea cuprinsă de fum cu ajutorul autoscării. La fel un bărbat care se refugiase pe acoperișul blocului. Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat îngrijiri, iar omul este acum în afara oricărui pericol.

Col. Dan Constantinescu, comandant de intervenție ISU Dobrogea: "La subsol ardea cu flacară/// S-au evacuat 13 persoane, 3 copii și 10 adulți. S-a acordat primul ajutor era o persoană care avea probleme cu astm i s-a acordat oxigen. Nu au fost persoane intoxicate cu fum toate au fost evacuate cu scările sau de colegii care au făcut binoamele de căutare salvare".

Focul a izbucnit la subsolul clădirii, iar în scurt timp flăcările au cuprins tot spaţiul și imobilul a fost inundat de un fum dens.

Citește și
Patroana unui cunoscut brand de pantofi din Constanța a murit brusc, la 33 de ani. A fost găsită fără suflare în mașina ei
Patroana unui cunoscut brand de pantofi, din Constanța, a murit brusc, la 33 de ani. Ar fi făcut infarct, după un transplant

Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: ,,Au fost alocate din primele momente 5 autospeciale de stingere, o autospeciala transport voctime multiple, 3 echipaje smurd B și un echipaj SAJ un total de aproximativ 40 de pompieri".

Urmează ca polițiștii și pompierii să stabilească de la ce a pornit focul și cine este vinovat de producerea acestui incident. Acest incendiu vine la aproximativ trei săptămâni după ce un bloc cu 135 de apartamente a ars aproape în întregime. 37 de mașini și 35 de apartamente au fost distruse atunci de flăcările mistuitoare, iar peste 100 de oameni au rămas fără locuințe în toiul iernii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult