Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu devastator la o hală din Oradea. Zeci de panouri fotovoltaice au fost distruse de flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de panouri fotovoltaice, montate pe acoperișul unei hale de la marginea orașului Oradea, au fost distruse de flăcări.

Din primele informații se pare că incendiul a izbucnit chiar în ziua în care sistemul trebuia probat. În depozit urma să fie prelucrat material lemnos.

Alarma a fost dată marți după amiază. Acoperișul, de 400 de metri pătrați, a cărui suprafață era plină cu panouri fotovoltaice, era cuprins de flăcări când au ajuns pompierii.

Protestele de la benzinării au continuat în Capitală. Șoferii au format cozi pentru a cumpăra câteva picături de carburant

Csilik Alexandru, purtător de cuvânt al ISU Bihor: „ISU Bihor a fost alertat prin sistemul 112, despre producerea unui incendiu, la o hală care prelucra material lemnos. La momentul sosirii, la locul intervenției, incendiul se manifesta la aproximativ 400 de matri pătrați din acoperișul halei. Întregul acoperiș este acoperit cu panouri fotovoltaice”.

Citește și
Imagini terifiante surprinse în SUA. Un yacht cu trei pasageri la bord s-a făcut scrum în câteva minute
Imagini terifiante surprinse în SUA. Un yacht cu trei pasageri la bord s-a făcut scrum în câteva minute

Pentru că era vorba de un loc în care se lucra cu mult material lemnos, salvatorii au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și două containere de apă tip Abroll.

Csilik Alexandru, purtător de cuvânt al ISU Bihor: „Nu am avut victime, în acest moment, incendiul este lichidat. Cercetările sunt în desfășurare, pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului”.

Pagubele provocate de incendiu urmează să fie stabilite.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult