Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu devastator la o fabrică de lapte din Harghita. Avertisment emis prin RO-ALERT

Pompierii intervin joi seară pentru stingerea unui incendiu la fabrica de prelucrare a laptelui din comuna Mărtiniş, localitatea Sânpaul, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit ISU, la incendiu intervine Detaşamentul Odorheiu Secuiesc cu trei autospeciale şi 14 subofiţeri. A fost alertat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărtiniş.

Populaţia a fost avertizată prin sistemul RO-ALERT cu privire la degajările mari de fum în urma incendiului

"Incendiul la fabrica de procesare a laptelui se manifestă cu degajări de fum. În momentul de faţă se acţionează cu şase autospeciale şi patru echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-ALERT privind degajările mari de fum", informează sursa citată.

Incendiul se manifestă la mansardă şi întreg acoperişul fabricii, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, cu pericol de propagare la întreaga clădire, precizează sursa citată.

Citește și
arest timisoara
Reglare de conturi în Timișoara. A incendiat casa familiei rivale. VIDEO

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult