Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu devastator la o casă din Moieciu. 13 persoane se aflau în interior

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o casă Moieciu, judeţul Braşov, intervenţia fiind dificilă deoarece în zonă nu există hidranţi.

Cele 13 persoane aflate în interior au reuşit să iasă singure, iar un proprietar a suferit un atac de panică. 

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 400 mp şi s-a propagat foarte repede la întreaga construcţie, care este din lemn. În casă se aflau 12 adulţi şi un copil, trei dintre adulţi locuind în imobil.

Toate persoanele au ieşit la timp din casă. O femeie în vârstă de 56 de ani, proprietara locuinţei, a făcut atac de panică, fiindu-i acordat primul ajutor de către paramedicii SMURD.

''Incendiul s-a dezvoltat foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos, casa fiind construită din lemn. Acoperişul, mansarda, întreaga construcţie practic, în proporţie de 90% a fost distrusă de incendiu. În zonă nu sunt hidranţi, astfel încât pompierii militari au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă din pârâul care trece prin sat. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidare. La faţa locului au intervenit cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi un echipaj SMURD'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult