Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu de vegetație lângă Autostrada Soarelui. Circulaţie oprită pe autostrada şi pe calea ferată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Circulaţia pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa a fost oprită, luni, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona kilometrului 34, în judeţul Călăraşi. A fost întreruptă şi circulaţia trenurilor pe magistrala 800, anunţă Centrul Infotrafic.

UPDATE, ora 20:52: Din cauza incendiului la vegetație, care s-a extins până în zona de siguranță a căii ferate de pe intervalul Brănești - Fundulea - Sărulești, 11 trenuri de călători care au staționat temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de ISU, au acumulat în total 1.400 de minute de întârziere.

UPDATE, ora 19:08: Circulația este oprită de poliție pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetație care produce mult fum.

Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) și km. 36 (calea 2) spre DN3.

La fața locului se află poliția, ambulanța SMURD, pompierii și lucrători de la drumuri naționale, anunță CNAIR.

Citește și
microbuz incendiu sibiu
Un microbuz cu nouă persoane a luat foc pe o autostradă din Sibiu. De la ce a pornit incendiul | FOTO

Știrea inițială

"Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat de la kilometrul 35, prin oraşul Fundulea. De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată de la kilometrul 23, prin localitatea Brăneşti.

Din cauza vizibilităţii reduse, a fost întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa, se mai menţionează în comunicat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult