Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu de proporții la un depozit de deșeuri de la marginea Buzăului. În apropiere se afla o rețea de gaze

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu de proporții a mistuit marți seară un depozit pentru deșeuri, aflat la marginea municipiului Buzău.

Intervenția a fost extrem de grea. Pentru că în zonă nu sunt hidranți, pompierii au fost nevoiți să aducă apă din oraș, cu autospecialele, asta în timp ce vântul întețea flăcările, care amenințau și alte construcții din apropiere.

Nicolae Tudoriu, șef ISU Buzău: „Nu avem rețea de hidranți în zonă și asta e o mare problemă pentru noi. Nu mai zic că tipologia construcției, hala de metal, elementele metalice au căzut la interior și ne-au făcut destul de dificilă intervenția și mari probleme pentru oamenii noștri.”

Silviu Iordache, prefect Buzău: „Este doar o hală. A fost limitat incendiul, nu sunt victime, materialul care arde este plastic și hârtie. Nu au fost butelii de gaz. Este o linie de gaz care trece prin zona câmpului, dar ea a fost asigurată, nu exista pericol de explozie.”

În apropierea depozitului se află și o rețea de gaze. Din fericire, flăcările nu au ajuns acolo. Incendiul a fost lichidat după mai multe ore, timp în care a fost emis și un mesaj RO-Alert, din cauza fumului dens. Nu se știe deocamdată din ce cauză a luat foc depozitul. Un indiciu ar putea oferi paznicii, care vor fi audiați de polițiști. O altă anchetă a fost deschisă de comisarii Gărzii de Mediu.

Citește și
Feras Antoon
Casa proprietarului celei mai cunoscute paltforme de filme pentru adulți, distrusă de incendiu. GALERIE FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult