Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu de proporţii la o hală din Gheorgheni. A fost transmis mesaj RO-Alert

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat alarma, marți dimineață, în orașul Gheorghieni din județul Harghita, după un incendiu izbucnit într-o hală unde se produce fibră de sticlă.

Pericolul unei explozii a fost foarte mare pentru că în interior se aflau importante cantități de materiale combustibile.

Incendiul a izbucnit în interiorul halei și imediat a cuprins și o parte din acoperiș.

Un nor gros de fum a acoperit întreaga zonă, iar pompierii au emis o avertizare Ro-Alert prin care au cerut localnicilor să închidă ferestrele și să nu iasă din case dacă nu au o urgență.

Pentru că riscul de exploziei era uriaș, pompierii au mobilizat la fața locului toate echipajele disponibile de la Gheorghieni, Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc. De asemenea, au fost alertate toate echipajele de voluntari din comunele învecinate. În hala cuprinsă de foc se aflau patru recipiente mari pline cu acetonă, o substanță extrem de inflamabilă. Pompierii au reușit să le scoată din interior și să le pună la adăpost, prevenind astfel o tragedie de proporții. O persoană a suferit un atac de panică și a fost transportată la spitalul din Gheorghieni pentru îngrijiri. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat, iar o comisie formată din pompieri și polițiști criminaliști urmează să stabilească de la ce a pornit focul și care este valoarea pagubelor. Incendiul a distrus mai multe utilaje de producție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult