Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu de proporții în Mogoșoaia. Au intervenit 15 autospeciale. Fumul se vedea de la depărtare. GALERIE FOTO și VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O hală de 2.000 de metri pătraţi a luat foc sâmbătă după-amiază la Mogoşoaia, lângă Bucureşti.

Înăuntru erau componente cu care se realizează mentenanţa avioanelor, dar şi materiale inflamabile. 15 echipaje cu autospeciale de stingere au intervenit rapid, iar oamenii din zonă au fost avertizaţi de pericol prin mesaje RO-ALERT.

În jurul orei 16:30, mai multe apeluri la 112 anunţau un incendiu puternic la o hală din Mogoşoaia. 2.000 de metri pătraţi au căzut pradă focului.

Localnic: „A ieşit un fum foarte gros. Am văzut de acasă. Când am venit aici era un dezastru”. Reporter: „S-au auzit explozii?” Localnic: „Da, foarte multe, una după alta”.

 

Citește și
incendiu balcon Cluj Napoca
Un incendiu a izbucnit în Cluj Napoca din cauza razelor soarelui. Cum s-a întâmplat

Fumul negru şi înecăcios se putea simţi şi observa de la distanţă. La faţa locului au ajuns autospeciale cu apă şi spumă şi autoscări, iar pompierii au înconjurat hala pentru a fi siguir că incendiul nu se extinde.

Potrivit autorităţilor, în interior erau depozitate componente cu care se realiza mentenanţa la avioane, iar firma desfăşura şi activităţi de prelucrare a metalelor şi a rășinei.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, însă autorităţile au emis un mesaj RO-ALERT în care îi atenţiona pe oameni să ocolească zona şi să elibereze căile de acces, pentru a nu îngreuna intervenţia pompierilor.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov: „La momentul sosirii primelor echipe de intervenție, era o ardere generalizată. Cel mai probabil, toate bunurile din interior erau cuprinse de flăcări. În zona de producție şi depozitare se aflau stive cu materiale asupra cărora au fost efectuate activități de procesare. Aceste materiale au întreţinut arderea, au dezvoltat foarte rapid. Cea mai mare parte din hală a fost distrusă”.

Pompierii au înlăturat pericolul de extindere la halele învecinate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult