Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai mulți oameni au sunat la 112 pentru a raporta un șofer. Ce au descoperit polițiștii

Un bărbat de 73 de ani care conducea băut pe un drum judeţean din Arad, alţi şoferi sunând la 112 pentru a sesiza pericolul, a fost prins în trafic de poliţişti.

Pentru că a refuzat să sufle în fiolă şi a fost violent, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus cu forţa la recoltarea probelor biologice, transmite Agerpres.

Incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe DJ 709, între localităţile Seleuş şi Pâncota. Martorii au sunat la 112 şi au sesizat că un şofer conduce maşina "în zig-zag".

„În urma apelului, poliţiştii au plecat în teren şi l-au depistat pe şoferul în cauză în timp ce conducea un autoturism pe drumul indicat în apelul 112. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani, din comuna Zărand. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, conducătorul auto refuzând acest lucru. Din aceste motive, s-a procedat la conducerea lui la cea mai apropiată unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, moment în care bărbatul în etate a devenit violent, fiind necesară încătuşarea acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei.

La spital, bărbatul s-a supus testării cu aparatul alcooltest şi recoltării de probe biologice. Conform poliţiştilor, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și
control al politiei
Şofer de microbuz, reclamat de pasageri la 112. Ce consumase înaintea cursei

Şoferul va fi cercetat penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult