Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încărcătorul cu 15 gloanțe pierdut de polițistul din București a fost găsit la o groapă de gunoi, de un angajat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O operațiune mai puțin obișnuită a avut loc joi după-amiază. Polițiștii din Bucuresti, înarmați cu detectoare de metale, au inspectat groapa de gunoi de la Vidra, de lângă capitală.

Ofițerii au încercat fără succes să dea de urma unui încărcător de pistol, cu 15 gloanțe de calibru 9 milimetri, pe care l-a pierdut luni seară un subofițer de poliție. Agentul fusese implicat într-o intervenție, și din neatenție încărcătorul de rezervă i-a căzut din tocul de la centură. A fost găsit de un martor care, în loc să îl predea, l-a aruncat în coșul cu resturi, al unei shaormerii din zonă.

În căutarea muniției, colegii agentului au reconstituit traseul și au ajuns la groapa de gunoi, însă fără succes.

Ulterior, joi seara, în jurul orei 20:30 un angajat al unei gropi de gunoi din județul Ilfov a sesizat polițiștii după ce a descoperit o pungă cu un încărcător de pistol, ce conținea 15 cartușe.

„În această seară, în jurul orei 20.30, un angajat al unei gropi de gunoi, din județul Ilfov, a sesizat polițiștii din Ilfov cu privire la faptul că, în timp ce își desfășura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol, ce conținea 15 cartușe. Polițiștii ajunși la fața locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secției 12 Poliție în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliția Capitalei.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult