Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încăierare între suporteri, în Galați. Bărbații au fost amendați VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grup de suporteri ai echipei de fotbal Oțelul Galați a fost asaltat de un alt grup de bărbați, sâmbătă după-amiază, la ieșirea din oraș.

Bărbații au fost imobilizați si conduși la sediul Secției 3 Poliție. Alături de aceștia au fost conduse la unitatea de poliție și patru persoane care au rămas la fața locului, implicate și ele în scandal.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieșit că patru dintre persoanele sancționate sunt din Galați, iar patru sunt din București, suporteri ai unei echipe bucureștene a cărei galerie este înfrățită cu galeria echipei de fotbal din Timișoara. Aceștia nu s-au deplasat organizat către Galați și nu au făcut parte din galeria suporterilor echipei din Timișoara, sosirea lor la arena sportivă făcându-se la jumătatea celei de-a doua reprize.

Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozității existente între galeriile unor echipe de fotbal. Cele opt persoane au fost sancționate contravențional pentru provocare și participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei.

Nu au existat persoane rănite sau care să necesite îngrijiri medicale. Până la acest moment, niciuna dintre persoane implicate în scandal nu a depus plângere la unitatea de poliție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult