Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă un accident cu o mașină a Poliției, în Râmnicu-Vîlcea. Coliziunea a avut loc într-o intersecție

O mașină a Poliției a fost implicată într-un accident, miercuri, în Râmnicu-Vîlcea. Polițistul se afla în misiune, transmit oficialii instituției, iar în urma evenimentului nu au fost victime.

 

Accidentul cu mașina Poliției s-a produs într-o intersecție din Râmnicu-Vîlcea, miercuri, în jurul orei 11, pe strada Calea lui Traian, relatează news.ro. „Din primele date a rezultat faptul că o autospecială de poliţie, condusă de către un poliţist, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 28 de ani pe strada Calea lui Traian din direcţia Nord către Sud”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime și conform sursei citate, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Raisa a murit accidentată de mașina Poliției

Pe 14 ianuarie, o mașină a Poliției condusă de un polițist a ucis-o pe Raisa, o fetiță de 11 ani care traversa împreună cu prietena ei de 13 ani, pe o trecere de pietoni de pe Strada Laminorului din sectorul 5 al Capitalei. Polițistul circula cu viteză, avea semnalele luminoase în funcțiune, dar șeful Poliției susține că nu se justifica „urgența” la care se deplasa. Prietena ei a fost rănită și operată, cu un prognostic bun din partea medicilor.

„Nu a existat o justificare din partea poliţistului cu privire la urgenţa sau folosirea semnalelor luminoase”, a afirmat şeful Poliţiei Capitalei.

Citește și
urmarire
Scene de acțiune pe străzile din Craiova. Un șofer băut a făcut accident, cu poliția pe urmele lui

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult