Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înalta distincție primită de Oana Lungescu din partea lui Jens Stoltenberg pentru cariera excepțională în cadrul NATO

Purtătorul de cuvânt al NATO, Oana Lungescu, a primit o distincție înaltă din partea lui Jens Stoltenberg pentru cariera excepțională în cadrul NATO.

Oana Lungescu a postat un mesaj pe o rețea socială în care anunță că a primit Medalia pentru Serviciu Meritoriu, cu ocazia încheierii celor 13 ani în care a fost purtător de cuvânt al NATO.

„Multe mulțumiri lui Jens Stoltenberg pentru că mi-a acordat Medalia pentru Serviciu Meritoriu la încheierea a 13 ani ca purtător de cuvânt al NATO, la sfârșitul lunii august. Sunt mândră să fiu prima femeie și prima jurnalistă care practică această meserie, precum și prima persoană născută în Europa de Est. Cine ar fi crezut că este posibil, deoarece am crescut în timpul Războiului Rece, unde #NATO era inamicul?

Se pare că sunt, de asemenea, persoana cea mai longevivă cu această funcție. Dar nu aș fi putut face nimic fără echipa mea uimitoare de presă și fără toți colegii noștri civili și militari, aliații noștri și mass-media. Vă mulțumesc tuturor! A fost un mare privilegiu să lucrez cu voi pentru a menține NATO puternică în cea mai dificilă perioadă de la Războiul Rece încoace”, a scris Oana Lungescu pe contul său de Linkedin.

Oana Lungescu va părăsi funcția de purtător de cuvânt al NATO în luna august. Aceasta a confirmat informația printr-o postare pe Twitter.

Citește și
kremlin
Ce spune Rusia despre ruperea relațiilor diplomatice cu Occidentul. Anunțul Kremlinului

Oana Lungescu s-a născut în România și a fost unul dintre cei mai respectați corespondenți Radio BBC Londra, unde a fost șef al Secției Române și ulterior, corespondent la Bruxelles.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult